Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23429 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Юлія Ярмоленко/Facebook

Секс-педагог Юлія Ярмоленко і психолог Марина Діденко написали дві брошури для підлітків 10-18 років та їхніх батьків.

У брошурах йдеться про контрацепцію, сексуальні кордони, вміння сказати «ні», особисту гігієну, булінг, безпеку тощо. Зокрема, є розділ про сексуальну орієнтацію, в якому пояснюється, що мати потяг до людей тієї ж статі – нормально.

Також додається список літератури, фільмів, корисних ресурсів і адреси організацій, куди можна звернутися за допомогою.

Брошури наразі доступні лише онлайн. «Підліткам про важливе» можна подивитися за цим посиланням, а порадник для батьків «Мій маленький монстрик» – тут.

Друкована версія, пише Ярмоленко, може з’явитися згодом.

Нагадаємо, серед проектів, запропонованих на Громадський бюджет, була програма щодо інформування дівчат 15-19 років про контрацепцію, ВІЛ, ВПЛ, статеві інфекції, вірусні гепатити тощо. Цей проект, утім, не пройшов відбір.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button