Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ru-travel.livejournal.com

Ізраїль планує заборонити всі бензинові та дизельні автомобілі з 2030 року та повністю скасувати податки на електромобілі. Про це пише ITC.

Уряд збирається  фінансувати будівництво нових зарядних станцій. Проект передбачає фінансування для 2000 нових станцій. Податки на електромобілі хочуть відмінити, щоб електричні автомобілі коштували дешевше, ніж зараз.

В 2025 році на дорогах країни має з’явитись близько 177 тисяч електромобілів. Після цього масовий споживач повинен на реальних прикладах усвідомити, що володіти електромобілем легше і дешевше, ніж бензиновим або дизельним автомобілем.

Всі нові автомобілі, починаючи з 2030 року будуть виключно електричними, при цьому існуючі автобуси і вантажівки будуть масово переводити на зріджений натуральний газ власного видобутку.

Нагадаємо, що з 2024 року в’їзд дизельного транспорту в Рим буде заборонений.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button