Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Всі. Свої

У перші вихідні листопада проект Всі. Свої проведе Алкомаркет, на якому українські виробники презентують авторські настоянки, бальзами, меди, крафтове пиво і вино.

Всі алкогольні напої можна буде продегустувати. На додачу пропонуватимуть м’ясо, сири, солодощі, мед, соуси та інші закуски. У програмі також музична вечірка.

Наприклад, можна буде скуштувати оригінальний напій від бренду Zelena Mavka міцністю 72 градуси, в основі якого кардамон, цедра апельсину, кориця, чебрець.

Фото: Всі. Свої

Серед алкоголю, який презентують на Алкомаркеті, – вишневі, малинові, смородинові наливки та настоянка «на бджолах» від Ханi Баджер; яєчний лікер та Біттер «Три цитруси» від Voevodka; хріновуха від Organic Drink; «бурбон по-українськи з великою кількістю прянощів» – дубова настоянка від Sweet Moments; томатна та маракуєва настоянки від SHIPULIN тощо.

Алкомаркет від Всі. Свої планують влаштовувати раз на рік.

Фото: Всі. Свої

Нагадаємо, 26 вересня на вулиці Хрещатик, 34 відкрився новий триповерховий магазин Всі. Свої – Дім та декор. На Хрещатику, 27 також є триповерховий магазин Всі. Свої з одягом, взуттям та аксесуарами.

Адреса: Десятинна, 12

Дата: 3–4 листопада

Час: 10:00–20:00

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button