Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/nashavozdvizhenka

На Воздвиженці 26 жовтня почалася безстрокова акція протесту, під час якої місцеві жителі клеїтимуть наліпки на лобове скло неправильно припаркованих автівок. Про це повідомляється у Facebook-спільноті Наша Воздвиженка.

«Усім автомобілям, які припарковані без дотримання правил дорожнього руху, буде приліплено на лобове скло повідомлення, в якому вказано про порушення. Будемо власними силами боротися з хамством на дорогах», – заявляють ініціатори акції.

Фото: facebook.com/nashavozdvizhenka

Вони закликають долучатися до акції та скачати макет такої наліпки за посиланням.

Нещодавно двоє блогерів запустили канал на YouTube «ЗупиниЛося», де викладають відеозвіти, як вони ліплять наліпки на автомобілі, припарковані з порушеннями.

Водії намагаються зідрати наліпки, наклеєні авторами проекту «ЗупиниЛося». Фото: facebook.com/oleksandra.dvoretska

Нагадаємо, 27 вересня набув чинності новий закон про паркування. Утім, поки не сталося жодних фактичних змін. З листопада почнеться набір у відділ інспекторів паркувального простору. Автоматичну системи контролю оплати паркування буде впроваджено не раніше лютого-березня 2019 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button