Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: eagle.mn

Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) вперше запроваджує моніторинг якості надання послуг у сфері теплопостачання.

Рішення ухвалили 26 жовтня. Відомство буде перевіряти якість опалення за трьома критеріями, пише «Громадське»:

-Безперервність теплопостачання: середня тривалість перерв теплопостачання, кількість перерв та середня тривалість ліквідації наслідків аварії понад допустимий термін.

-Якість теплоносія (щорічно): кількість випадків недотримання параметрів тиску/температури за результатами проведених вимірів.

-Комерційна якість надання послуг: кількість наданих послуг  та відсоток послуг, час виконання яких перевищив встановлені строки.

На думку комісії запровадження моніторингу дозволить інформувати споживачів про якість послуг та може допомогти встановлювати тарифи.

Нагадаємо, що житлові будинки в Києві почали підключати до опалення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button