Біля «Кловської» відкрився ресторан WhaiThai з раменом, боулами і стравами з воку
Відкрита кухня дозволяє відвідувачам бачити процес приготування страв.
Відкрита кухня дозволяє відвідувачам бачити процес приготування страв.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 303 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Команда ресторану снідає перед відкриттям. Фото: facebook.com/whaithai/
О 12:00, 2 листопада у Києві починає роботу ресторан паназійської кухні WhaiThai, розташований на вулиці Мечникова, 5, неподалік станції метро «Кловська».
Ресторан відкрили Євген Білоусов разом із партнерами. Він розповів «Хмарочосу», що позиціонує заклад, як демократичне азійське бістро, без прив’язки до певної кухні Азії.
Раніше Білоусов відкривав кафе Blur Coffee, розташоване неподалік. За його словами, новий заклад буде з подібною дружньою атмосферою.
Елементи декору інтер’єру. Фото: WhaiThai
Меню розробляв шеф-кухар Євген Мензелевський, відомий роботою у ресторанах Tin Tin та Slurp. До повернення у Київ Мензелевський починав кар’єру в ресторанах В’єтнама.
Головною стравою WhaiThai буде рамен, як м’ясний (зі свининою, курятиною або яловичиною на вибір), так і веганський (карі-кокос, місо тощо). Склад рамену можна регулювати самому, додаючи рис, тофу, гриби шиїтаке, чилі джем, дайкон, кімчі тощо. Так само можна обрати ступінь гостроти.
Елементи декору інтер’єру. Фото: WhaiThai
Також готують два види страв на сковорідці-вок – курка манго/чилі та тофу/масала, з локшиною або рисом. Є три різновиди боулів – креветка/дайкон/груша/соєві паростки/салат/манго-чилі; курячий сатай/кімчі/дайкон/гриби/салат/яйце/горіховий соус; тофу/гриби/овочі/салат/кисло-солодкий соус. В якості стартерів пропонують боби едамаме, кімчі та курячий сатай (шашлик).
Одна з особливостей приміщення WhaiThai – відкрита кухня, яка дозволяє відвідувачам бачити процес приготування страв.
Фото: facebook.com/whaithai/
Ціни на страви мінятимуть у бік як подорожчання, так і здешевшання відповідно до курсу валют.
Дізнайтеся також, звідки у Києві бум далекосхідної кухні.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті