Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Команда ресторану снідає перед відкриттям. Фото: facebook.com/whaithai/

О 12:00, 2 листопада у Києві починає роботу ресторан паназійської кухні WhaiThai, розташований на вулиці Мечникова, 5, неподалік станції метро «Кловська».

Ресторан відкрили Євген Білоусов разом із партнерами. Він розповів «Хмарочосу», що позиціонує заклад, як демократичне азійське бістро, без прив’язки до певної кухні Азії.

Раніше Білоусов відкривав кафе Blur Coffee, розташоване неподалік. За його словами, новий заклад буде з подібною дружньою атмосферою.

Елементи декору інтер’єру. Фото: WhaiThai

Меню розробляв шеф-кухар Євген Мензелевський, відомий роботою у ресторанах Tin Tin та Slurp. До повернення у Київ Мензелевський починав кар’єру в ресторанах В’єтнама.

Головною стравою WhaiThai буде рамен, як м’ясний (зі свининою, курятиною або яловичиною на вибір), так і веганський (карі-кокос, місо тощо). Склад рамену можна регулювати самому, додаючи рис, тофу, гриби шиїтаке, чилі джем, дайкон, кімчі тощо. Так само можна обрати ступінь гостроти.

Елементи декору інтер’єру. Фото: WhaiThai

Також готують два види страв на сковорідці-вок – курка манго/чилі та тофу/масала, з локшиною або рисом. Є три різновиди боулів – креветка/дайкон/груша/соєві паростки/салат/манго-чилі; курячий сатай/кімчі/дайкон/гриби/салат/яйце/горіховий соус; тофу/гриби/овочі/салат/кисло-солодкий соус. В якості стартерів пропонують боби едамаме, кімчі та курячий сатай (шашлик).

Одна з особливостей приміщення WhaiThai – відкрита кухня, яка дозволяє відвідувачам бачити процес приготування страв.

Фото: facebook.com/whaithai/

Ціни на страви мінятимуть у бік як подорожчання, так і здешевшання відповідно до курсу валют.

Дізнайтеся також, звідки у Києві бум далекосхідної кухні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button