Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: inostranno.ru

Водій автобуса в Парижі висадив всіх пасажирів після того, як вони відмовилися посунутись і звільнити місце в салоні чоловікові в інвалідному кріслі.

Про це повідомив в Twitter пасажир Франсуа ле Берр, який має розсіяний склероз і має пересуватись містом на візку. Він хотів сісти на одній із зупинок на околиці міста в автобус, але ніхто не звільнив для нього місце, пише BBC.

Водій, ім’я якого не повідомляють, побачив, що відбувається, і попросив всіх пасажирів вийти з автобуса. Потім він дав можливість чоловікові зайняти місце в автобусі, закрив двері і поїхав з єдиним пасажиром.

«Вчора, коли я намагався сісти в автобус, ніхто не захотів посунутися, щоб звільнити мені місце. Оскільки ніхто не посунувся, водій встав і сказав: Все, автобус далі не поїде. Виходимо! Після цього він підійшов до мене і сказав: Піднімайтеся в автобус, а решта буде чекати наступного!», – розповів Ле Берр в Twitter та Facebook.

У паризьких автобусах для інвалідних візків зазвичай виділяють одне-два місця, і пасажири, в разі необхідності, повинні їх звільнити для людей з інвалідністю.

Нагадаємо, на безбар’єрний простір у школах Києва виділили 42 млн гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button