Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба Winter Craft Beer Fest

У суботу, 17 листопада, на території ВДНГ відбудеться фестиваль крафтового пива Winter Craft Beer Fest. На ньому пивовари з усієї країни презентуватимуть виключно зимові сорти пива.

Броварі запропонують насичені та міцні портери, стаути, терпкі елі зі спеціями та нотками карамелі, які пасують саме для холодної пори року. На фудкорті будуть закуски під пиво.

В якості подарунка до кожного квитка відвідувачам запропонують дегустаційний келих пива. Квитки можна придбати за посиланням або на вході в день фестивалю.

Фото: прес-служба Winter Craft Beer Fest

Нагадаємо, 3-4 листопада проект Всі. Свої провів Алкомаркет, на якому українські виробники презентували авторські настоянки, бальзами, меди, крафтове пиво і вино.


Місце: ВДНГ, павільйон №3

Адреса: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1

Дата: 17 листопада

Час: 12:00 – 23:00

Вартість: 150 грн. Для власників фірмового келиха Craft Beer Fest – 100 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button