Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будинок на вулиці Трильовського, 31 до ремонту

Мешканці кількох панельних багатоповерхівок у спальному районі Львова, Сихові, зробили капітальний ремонт і утеплили будівлі за міською програмою «Теплий дім». Фото трьох із цих будинків до і після ремонту підібрав ZAXID.NET.

Будинок на вулиці Трильовського, 31 після ремонту

Кредит на ремонт і утеплення передбачає, що 30% суми заплатить Львівська міськрада, ще 40% ОСББ отримають з держбюджету, а решту 30% мешканці мають виплатити самі. Для цього вартість щомісячної квартплати вирішили підняти на 1,95 грн за квадратний метр.

Будинок на вул. Вернадського, 4

За оцінками ОСББ, що управляють цими будинками, цієї зими жителі зможуть зекономити до 30% витрат на опалення.

Будинок на вул. Гната Хоткевича, 30А

До кінця року всі львівські багатоповерхівки планують списати з балансу міста, повідомляє прес-служба ЛМР. До першого січня мешканці повинні визначитися з подальшою формою обслуговування будинку, наприклад утворення ОСББ.

Читайте також: Програми і гранти, які дають кошти на утеплення будинку в Києві

Зазначимо, що у Києві найчастіше мешканці будинків роблять клаптикове утеплення окремих квартир, що візуально засмічує фасади. Цю проблему вирішує комплексне утеплення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button