Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: DevoHome

Український бренд DevoHome, який спеціалізується на виробах з коноплі, запустив лінійку шуб на конопляному хутрі.

Таке хутро не лише етичне, адже не є продуктом вбивства тварини, але й швидко розкладається на відміну від синтетичного, стверджує виробник. Коноплі для виробництва вирощують у Полтавській області без застосування пестицидів. Сировину обробляють на пенькозаводі, який придбала родина власниці бренду Оксани Дево.

Виробники запевняють, що конопляні шуби та пальта витримують морози у 30-40 градусів. Водночас у шубі не має бути надто жарко завдяки структурі рослинного волокна. Коноплі також відомі як гіпоалергенний матеріал.

Фото: DevoHome

Дизайн розробляли під патронатом студїї Vozianov. Вони є у трьох кольорах – чорному, помаранчевому та темно-оливковому. Довга шуба важить 1,3 кг.

Довга шуба з конопляного хутра коштує 13 850 грн, короткий кожушок – 8790 грн. Довге зимове пальто коштує 6950 грн.

З конопляного хутра DevoHome виробляє також пледи. Зараз працюють над зимовими черевиками, які коштуватимуть орієнтовно 100 доларів.

Фото: DevoHome

Серед іншої продукції – конопляні ковдри, подушки, штори, шкарпетки, кеди, еко-сумки, тканини для рукоділля, конопляна олія та борошно тощо.

Виробництво натурального хутра є значним чинником забруднення довкілля важкими металами, хімікатами та небезпечними мікроорганізмами. Нещодавно петиція про за заборону хутряних ферм в Україні набрала понад 26,5 тисяч підписів із 25 тисяч необхідних для розгляду Верховною Радою.

Читайте також про компанію з Сан-Франциско, яка вирощує справжнє куряче м’ясо у лабораторії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button