Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба КМДА

До весни 2019 року на вулиці Волго-Донській, 21-А на Дарниці планують закінчити реконструкцію дитсадка №652. У ньому з’являться інклюзивні групи для з додатковими можливостями для реабілітації дітей з ДЦП та проблемами опорно-рухового апарату, повідомляє прес-служба КМДА.

Садок розрахований на 11 груп (210 місць), із них дві групи будуть інклюзивними. Одна розрахована на дітей віком від трьох до п’яти років, друга – на дітей від чотирьох до семи років.

Медичні приміщення і басейн розташують на першому поверсі для легкого доступу дітей із захворюваннями опорно-рухового апарату та дітей на візках.

У дитсадку облаштують кімнату для конструювання наборів Lego, комп’ютерний клас, приміщення для уроків образотворчого мистецтва, зали для музичних занять, а також окремі зали для фізкультури і для лікувальної фізкультури.

Реконструкція виконується у межах фундаменту, без зміни геометричних розмірів будівлі. Фото: прес-служба КМДА

У прес-службі зазначають, що проект благоустрою території передбачає збереження старих дерев. Поблизу сусідніх будинків встановлять лавки, бо територія садка впритул наближена до подвір’я сусідніх будинків, де збираються місцеві мешканці.

Нагадаємо, за даними Міністерства освіти і науки, Київ перебуває на останньому місці серед регіонів України за кількістю шкіл, в яких забезпечено доступ дітям з інвалідністю.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button