Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Андрій Андрєєв

19 листопада працівники «Київблагоустрою» відправили на передову перші два МАФи, повідомляє керівник КП Андрій Андрєєв.

З 2015 року демонтовані кіоски стояли на штрафмайданчиках. Проте місця для зберігання стало бракувати, тому частину МАФів вирішили передати в зону АТО, яка зараз називається зоною Операції об’єднаних сил.

Наразі КМДА погодила передати у військові частини дев’ять споруд. Конструкції планують використати для розміщення постів на передовій.

«Ми шукали найкраще з можливого, щоб нашим військовикам було, де зігрітися на передовій. Нехай оці МАФи послужать добрій справі – стануть тимчасовою домівкою для захисників України», – написав Андрєєв.

Заступник голови КМДА Дмитро Білоцерковець запропонував власникам незаконних МАФів добровільно демонтувати свої споруди. «Інакше ваші нелегальні конструкції можуть бути наступними, які відправлять на передову», – попередив він.

Фото: Андрій Андрєєв

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button