Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Платівки з автографами учасниць DakhaBrakha

Першого грудня у барі Amigos, що на Подолі, відбудеться вечірка «День вуличної музики збирає друзів».

Сам День вуличної музики проходить у травні. Це світовий фестиваль, який останні кілька років почали проводити в Києві та інших українських містах.

У перший день зими планують провести аукціон на підтримку майбутнього шостого фестивалю. Виставлять лоти від музикантів ONUKA, the Maneken, DakhaBrakha, Dakh Daughters, Вагоновожатые, Океан Ельзи, Святослава Вакарчука, Христини Соловій, Pianoboy, Alina Pash, Familia Perkalaba, Тартак та багатьох інших.

Портрет Дмитра Шурова, стартова ціна 500 грн

Перед аукціоном на вулиці виступлять резиденти київського Дня вуличної музики – BeTwins, Фрумін і Галайдюк, Дмитро Побережний. Зігрітися можна буде за допомогою глінтвейну. Також бармени підготують спеціальний коктейль в кольорах Дня вуличної музики. Потім у приміщенні бару Amigos гратимуть гурт Ray Band, діджеї Тома Рибка, Kodzu та таємний гість.

Учасниці DakhaBrakha підписуть диски. Фото: facebook.com/streetmusicday


Місце: Amigos BAR

Адреса: Київ, вулиця Хорива, 45/24

Дата: 1 грудня

Час: 14:00-23:00

Вартість: free donation


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button