Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

19 травня на Пейзажній алеї відбудеться День вуличної музики.

Фото: День вуличної музики

Цього року музичний фестиваль охопить понад 50 міст по всій Україні, серед яких Славутич, Миколаїв, Херсон, Рівне, Маріуполь, Дрогобич та Авдіївка.

Нагадаємо, що спочатку організатори фестивалю не планували проводити захід, оскільки не мали фінансування. Проте за короткий час їм вдалось зібрати майже 11 000 гривень, що надихнуло команду провести свято музики в Києві. Також організатори закликають підтримати фестиваль перейшовши за посиланням, зробивши свій внесок, який допоможе провести фестиваль.

Вже відкрита реєстрація для музикантів.

Нагадаємо, що День вуличної музики – світовий фестиваль, який щорічно відбувається в третю суботу травня. Його започаткував як музичний флешмоб у 2007 році литовський музикант Андрюс Мамонтовас.

Також зараз в Києві відбувається виставка «Стіна пам’яті» Ади Рибанчук та Володимира Мельниченка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button