Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/MushlyaBar

На Хрещатику, 25 розпочав роботу новий заклад зі стравами з морепродуктів під назвою Mushlya Bar. Раніше на цьому місці було кафе «Грот».

Як і в низці інших закладів ресторатора Дмитра Борисова, на всі страви тут встановлено одну ціну – 39 гривень. Адміністратори стверджують, що це дорівнює одному євро.

Серед страв – казанок мідій із теплим багетом у вершковому соусі, велика устриця з лимоном, бургер Surf&Turf з м’ясом і креветками, сендвіч зі скумбрією-гриль, сендвіч зі слабосоленим оселедцем, картопляні діпи з сирним соусом, морські равлики-булоти з соусом коктейль, порція чорноморських креветок-рачків, п’ять штук білоногих креветок, одна аргентинська креветка гриль.

Келих вина, вермуту або пива так само коштує 39 гривень. Пляшка будь-якого алкоголю – 139 грн.

Згідно з форматом, на приготування кожного замовлення йде не більше семи хвилин.

Неподалік на Хрещатику розташовано інший заклад «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» – Білий налив, де все по 29 грн; на Майдані Незалежності біля входу в «Останню барикаду» – бар, де все по 19 грн; в ТРЦ «Глобус» – Dogz&Burgerz з бургерами по 39 грн та пирогами, хот-догами й устрицями по 29 грн; на вулиці Городецького – бар Check-In Kyiv, де всі коктейлі по 98 грн. Також на Бессарабці відкрився Любчик зі стравами по два євро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button