Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: УНІАН

Мешканці Видубичів звернулись до Київради і КМДА з вимогою заборонити будівництво асфальтобетонного заводу біля Ботанічного саду, повідомляє УНІАН.

Зокрема, звернення до мера Віталія Кличка надіслали жителі вулиці Баренбойма, розташованої в кілометрі від ділянки, яку можуть виділити під будівництво. Вони нарікають, що біля їхніх будинків вже перевищено гранично-допустимий рівень шуму, а в разі появи заводу вони чекають на різке погіршення якості повітря.

Депутат Київради Олеся Пинзеник також надіслала депутатське звернення від імені місцевих мешканців.

Днями жителі вийшли на акцію протесту під КМДА. «Якщо нас не почують, ми перекриємо Столичне шосе. Ми з подивом дізналися про будівництво з новин, ніхто нас не питав, не обговорював з жителями питання цього заводу», – заявив під час акції протесту Іван Коваль, який мешкає на вулиці Баренбойма, 13.

Нагадаємо, 29 жовтня підприємство «Белавтодор-Україна» повідомило на сайті Міністерства екології та природних ресурсів про плани будівництва асфальтобетонного заводу у Печерському районі.

Під виробництво планують віддати ділянку площею 10,5 тисяч квадратних метрів за адресами вул. Деревообробна, 15а та 15б. Це промислова зона неподалік ботанічного саду ім. Гришка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button