Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Прорив тепломережі на вулиці Саксаганського.

Аварії на тепломережах відбуваються через тривалу відсутність гарячої води в трубах. Оскільки в Києві півроку була проблема з гарячим водопостачанням через відмову «Нафтогазу» постачати Києву газ, пише прес-служба КМДА.

«Сьогодні ми отримуємо наступну серію проблеми – велику кількість розривів на тепломережах. Протягом літа не було води в трубах. А корозія набагато швидше руйнує їх, коли є доступ кисню та немає води. Тому зараз, коли підключили теплопостачання та гаряче водопостачання, стається велика кількість розривів. Зранку до вечора ми реагуємо і терміново латаємо такі труби», – сказав Віталій Кличко.

Також він зазначив, що в Києві 80% труб зношені, адже протягом багатьох років в оновлення інфраструктури не вкладали коштів.

«Сьогодні ми терміново ліквідовуємо розриви на Виноградарі, де складна ситуація. У Голосіївському районі. Робимо все можливе, щоб якнайшвидше люди отримали тепло та гаряче водопостачання», – додав він.

Нагадаємо, на вулиці Саксаганського через прорив тепломережі провалився асфальт. У діру потрапила автівка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button