Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На сайті Київради створили петицію, яка вимагає заборонити будувати асфальтобетонний завод за адресою вулиця Деревообробна, 15а та 15б. Завод планують збудувати недалеко від території Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України.

Згідно з повідомленням, яке розміщено на сайті Мінекології, підприємство буде викидати речовини, що забруднюють повітря: оксиди азоту, оксиди вуглецю, метану, кислоту та фенолу. Також екологи вважають, що будівництво заводу в межах міста є недоцільним та надзвичайно шкідливим для киян.

Автори петиції вважають, що будівництво такого заводу на Печерську біля ботанічного саду завдасть шкоди рекреаційній зоні цього району.

Також автори петиції посилаються на статтю 16 Конституції України про те, що забезпечення екологічної безпеки є обов’язком держави.

Нагадаємо, що 29 жовтня підприємство «Белавтодор-Україна» повідомило  про плани будівництва асфальтобетонного заводу у Печерському районі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button