Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація проекту: e-tender.ua  

На вулиці Новокостянтинівській зводять хостел із вагонів, які КП «Київський метрополітен» продало з аукціону рік тому. Фото перебігу будівництва виклав у Facebook Андрій Ніколаєв.

Два вагони, в яких закінчився термін експлуатації, продали на РroZorro за 546 тисяч гривень бізнесмену Міхаелю Гальперіну в грудні 2017 року. Гроші від продажу «Київський метрополітен» зобов’язався перерахувати до бюджету міста.

Хостел у процесі будівництва. Фото: Андрій Ніколаєв

В інтерв’ю e-tender Гальперін повідомив, що вирішив збудувати хостел, який примикатиме до готелю «Амарант», розташованого неподалік від станції метро «Тараса Шевченка». У хостелі облаштують загальні й окремі номери, терасу для відпочинку і бар. Приміщення обладанають системою опалення і кондиціонування.

«Такий унікальний лот як вагони метро – справжня удача для незвичних архітектурних рішень… Концепція дизайну натхненна станціями метро, буремним духом, що характеризує життя нашого світу під землею», – розповів бізнесмен.

Вагон, який везуть на місце будівництва хостела. Фото: dmytriy roda

Зазначимо, що під час проведення тендеру прес-служба Київського метрополітену пропонувала облаштувати вагони під кнайпу «Останній жетон».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button