Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба Укрзалізниці

Міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував ситуації з поломками експресу до Борисполя. Він зазначив, що ситуація неприємна. Втім, у коментарі «Українським Новинам» додав, що навіть при запуску абсолютно нових об’єктів із новою рухомою технікою трапляються збої.

Міністр пояснив, що на лінії працюють десятирічні дизельні поїзди польського виробництва, зазначивши, що з 500 поїздок рейкового автобуса трапилося лише чотири поломки, що менше ніж 1%

Нагадаємо, експрес до Борисполя запустили 31 листопада. На другий день він застряг у полі. Пізніше «Укрзалізниця» змінила розклад експресу, збільшивши інтервали між рейсами. В п`ятницю сьомого грудня він заглух на виїзді з Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button