Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ua.news

Так, станом на 13:00, в Києві ускладнено рух вулицями Січових Стрільців, Чорновола, Богдана Хмельницького, Жилянською, бульварами Тараса Шевченка та Лесі Українки. Затори також спостерігаються в районі Бессарабської площі. На вулицях міста працює снігоприбиральна техніка, хоча під час заторів чистити проїжджу частину складніше.

Трафік на дорогах в Києві 12 грудня станом на 13:00. Зображення: Google Maps

У столичних аеропортах затримують деякі рейси. В «Борисполі» затримуються літаки з Туреччини, Грузії, Франції тощо. У прес-службі підприємства пишуть, що аеропорт працює в штатному режимі, але можливі деякі затримки.

У Київській області дерево впало і обірвало залізничну контактну мережу. Через це можливі затримки деяких поїздів із західних областей. Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці». «Через падіння дерева в Київській області, в результаті чого було обірване залізнична контактна мережа, в дорозі затримується ряд пасажирських поїздів», – йдеться в повідомленні. Співробітники залізничної компанії вже працюють над відновленням ділянки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button