Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КП УЗН Дніпровського району

У Києві комунальні працівники обробили хвойні дерева і кущі спеціальними репелентами з неприємним запахом. Це робиться для захисту від вандалів, які активізуються перед новорічними святами, повідомляють КП УЗН столичних районів.

Фото: КП УЗН Дарницького району

Стверджують, що на вулиці рідина не завдає шкідливого впливу, але якщо оброблену ялинку чи сосну занести до приміщення, вона починає віділяти стійкий сморід.

Оброблені ялинки позначають табличками. Одночасно зелені зони патрулюють оперативні групи.

Комунальники закликають після свят приносити ялинки на утилізацію. З першого січня 2019 року дерева прийматимуть у пунктах на проспекті Визволителів, 6 у Дніпровському районі, вулиці Електротехнічна, 26 у Деснянському районі, на узвозі Герцена, 6 в Шевченківському районі, на вулиці Дмитрівська, 16-а на Куренівці, на вулиці Бетховена, 8 у Святошинському районі (парк «Совки»). Пункти прийому ялинок працюють в робочі дні з 8:00 до 17:00.

Новорічні ялинки подрібнюватимуть на щепу й використовуватимуть для мульчування прикореневих лунок рослин.

Утилізація дерев. Фото: КП по УЗН Дніпровського району

Нагадаємо, з 15 грудня у 190 локаціях Києва почнуть продавати легальні хвойні дерева з екологічним паспортом, сертифікатом лісництва і чипом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button