Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба кінотеатру «Жовтень»

З 27 грудня до 23 січня у київському кінотеатрі «Жовтень» запускається проект «Найкращі арт-фільми року». Серед стрічок – найпримітніші кіноподії 2018 року та фестивальні хіти, повідомляє прокатна компанія Arthouse Traffic.

Зокрема, покажуть драму «На межі» Фатіха Акіна, яка отримала приз Канського кінофестивалю за найкращу жіночу роль; «Вбивство священного оленя» Йоргоса Лантімоса; трилер «Тебе ніколи тут не було» з Хоакіном Феніксом; трагікомедія «Не хвилюйся, він далеко не піде» Гаса Ван Сента.

У добірці також мелодрама «Холодна війна» Павла Павліковського, «Літо» Кирила Серебреннікова та «Будинок, який побудував Джек» Ларса фон Трієра, який досі йде в прокаті.

Українське кіно представлене трьома фільмами – це «Донбас» Сергія Лозниці, «Герой мого часу» Тоні Ноябрьової та трагікомедія спільного виробництва України, Франції та Ісландії «Гірська жінка: на війні». Остання, як повідомляється, зацікавила Джоді Фостер – акторка планує зняти рімейк із собою в головній ролі.

Для глядачів молодшого віку покажуть документальний фільм-подорож «Земля: один вражаючий день» і французько-бельгійський мультфільм «Великий злий лис та інші історії».

Покази проходитимуть мовою оригіналу з субтитрами, а також в українській озвучці. Розклад найближчим часом має з’явитися на сайті кінотеатру «Жовтень».

Дивіться також: Архітекторки відтворили плани готелів із відомих фільмів: «Сяйво», «Труднощі перекладу» та інші

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button