Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба КМДА

На вулиці Межигірській 26 грудня відкрили після реновації дитячу бібліотеку імені Валі Котика, повідомляє прес-служба КМДА.

Проект розробило архітектурне бюро Arcite. Реновація передбачала такі зміни: встановлення пандусу, реконструкція вхідної групи, нове зонування, облаштування зони гостинності – ресепшену, створення навігації, забезпечення безбар’єрного пересування всередині, доступний туалет, економічне освітлювання, оновлення елементів інтер’єру та меблів.

Простір облаштували 3D-принтером, інтерактивною дошкою, проектором, комп’ютерами, зокрема й для людей з інвалідністю.

Ремонт коштував 2,1 мілйона гривень, обладнання – 900 тисяч гривень.

Півтора року тому бібліотеку щороку відвідували три тисячі читачів. Оновлений бібліохаб, як сподіваються, відвідуватиме вдвічі більше людей. Згодом бібліотеку перейменують на честь Івана Григоровича-Барського.

Архітектори Arcite також розробили проект реновації библіотеки ім. Костомарова на Нивках.

У квітні за міською програмою оновлення бібліотек Bibliоhub було завершено ремонт Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей. Триває капітальний ремонт бібліотеки для дітей №115 на Троєщині – її перетворять на Бібліо Smart Space.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button