Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23651 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: TechCrunch

Німецька компанія Continental, яка спеціалізується на виробництві автошин та інших компонентів для автівок, представила на міжнародній технологічний виставці CES інноваційний спосіб доставки замовлень самокерованим автомобілем: для доставки до дверей замовника в певному районі автівка випускатиме не кур’єрів-людей, а чотириногих кур’єрів-роботів. Про презентацію розробки повідомляє TechCrunch.

Згідно з концепцією Continental, для завершення доставки у певному районі автівка не лише висаджує чотириногих ботів, а й простежує отримання замовлень.

Керівник одного з технологічних підрозділів Continental Ральф Лауксманн зазначив зокрема, що бачення компанії дозволяє створювати ефективну транспортну команду.

Як повідомляють TechCrunch, наразі невідомо, коли концепція буде втілена. Крім Continental, автономних ботів на виставці CES презентують і Segway.

CES – Consumer Technology Association – щорічна виставка досягнень у сфері споживацьких технологій. Захід відбувається протягом 50 років, цьогоріч проходить у Лас-Вегасі 8-11 січня.

Читайте також, чому 2018 рік назвали роком скептицизму до smart city.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button