Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kiev.klichko.org

На Центральному залізничному вокзалі до травня проведуть благоустрій території, замінять асфальт, впорядкують паркування і торгівлю.

Про такі плани заявив мер Києва Віталій Кличко на виїзній нараді з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, головою «Укрзалізниці» Євгеном Кравцовим, головою поліції Києва Андрієм Крищенком.

Фото: kiev.klichko.org

Кличко зазначив, що вокзал не підпорядковується місту, але КМДА не може «просто спостерігати за тим, що тут відбувається». Детальний план покращання вокзалу ухвалять за два тижні.

Фото: kiev.klichko.org

Фото: kiev.klichko.org

«У подальшому розглядаємо можливість передачі вокзалу в концесію. Це може бути і муніципальна концесія, якщо місто матиме гроші, а може бути приватний інвестор», – повідомив Омелян.

Фото: facebook.com/volodymyr.omelyan

Він зазначив, що після ремонту працює ескалатор. Цього року планують його замінити новим.

Тим часом вокзал почали патрулювати бійці спецпідрозділу Нацполіціі «Тор». Також раніше анонсували встановлення 100 камер спостереження. Такі заходи вирішили запровадити через погіршення криміногенної ситуації на вокзалі та часті випадки крадіжок і пограбувань.

Фото: facebook.com/volodymyr.omelyan

Читайте також: «Це люди, а не “бомжі”»: кияни розповідають, чому стали допомагати бездомним — і що для них може зробити місто

Нагадаємо, у «Київблагоустрої» скаржаться, що торговці повертаються після кожного демонтажу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button