Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: realestate.co.jp

Керівництво Токійського метрополітену роздаватиме пасажирам безкоштовну їжу, намагаючись розвантажити лінію Тодзай у ранкові години пік, повідомляє AFP.

Щодня метро в Токіо користуються 7,2 млн осіб. Лінія Тодзай, яка сполучає східні околиці японської столиці з даун-тауном, чи не найбільше страждає від перевантаження, коли тисячі офісних працівників вирушають на роботу. З 7:50 до 8:50 ранку лінією користуються 76 тисяч пасажирів, що вдвічі перевищує її пропускну спроможність.

Аби заохотити пасажирів користуватися метро до початку ранкової години пік, керівництво вирішило запустити акцію. Якщо протягом двох тижнів 2000 токійців погодяться їздити на роботу раніше, кожен із них отримає порцію безкоштовної темпури. Якщо таких виявиться 2500, то винагорода складе порцію лапши соба. Якщо ж 3000 пасажирів почнуть користуватися більш ранніми поїздами лінії Тодзай, їх нагородять двома стравами: лапшою соба і темпурою.

Муніципалітет Токіо одночасно запустив кампанію з заохочення користуватися транспортом не в пікові години. Майже тисяча компаній погодилися допомогти, дозволивши працівникам працювати з дому або приїздити в офіс раніше та, відповідно, раніше закінчувати роботу.

У 2020 році в Токіо відбудуться літні Олімпійські ігри, і перевантаженість транспорту буде однією з найбільших проблем. Експерти пропонують перевести бізнеси на віддалену роботу на період Олімпіади.

Дивіться також, як одеський архітектор оновив квартиру в капсульному хмарочосі в Токіо і прикрасив її вишиванкою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button