Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23618 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Тетяна Лєбєдева для Фестивалю художніх фотокниг

Фестиваль художніх фотокниг має на меті розвинути комунікацію фотографів із широкою аудиторією та книговидавцями, повідомляють у прес-релізі ініціатори Kyiv Photo Book. Вони наголошують на недооціненості сегменту фотовидавничої продукції в Україні.

Програма лютневого Фестивалю художніх фотокниг включає ярмарку видань від українських та зарубіжних фотографів, видавництв, арт-галерей и спеціалізованих книжкових магазинів. Зокрема, представник TASCHEN представить фотокниги, серед яких будуть «Ранні роки, 1970-1983» фотографині Енні Лейбовіц і «Крізь інший об’єктив: фотографії Стенлі Кубріка».

На ярмарці також представлять книги в тематиці війни, осмислення сексуальності в 90-ті, а також авангардистську фотолітературу від українських митців. Зазначають, що українські роботи виставки відзначені художниками Brad Feuerhelm, Colin Pantall, Mark Pearson, Josef Chladek і CAPE. 

Фотокнига-свиток чернігівського фотографа Богдана Гуляя «The morning dew»

Крім ярмарки, на фестивалі впродовж дня для фотографів і поціновувачів фотомистецтва відбуватимуться лекції.

Освітня програма включатиме обговорення місця фотокниги на артринку України від куратора фестивалю Дмитра Краковича, лекцію розробника AR-додатку Сергій Комков про створення фотокниги з доповненою реальністю, та майстер-клас представниць IST Publishing про правильну взаємодію з видавництвами для авторів фотокниг та інших артбуків.

Місцем проведення фестивалю обрали IZONE на Набережно-Луговій, 9, він відбудеться в суботу дев’ятого лютого з 11:00 до 20:00. Вхід вільний.

Читайте також: У Києві відкриється перша виставка автора «тарілки» на Либідській Флоріана Юр’єва

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button