Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/ryanair

З другої половини жовтня цього року лоукостер Ryanair запускає чотири нових напрямки з Києва до Німеччини: Дюссельдорф, Франкфурт-Хан, Карлсруе/Баден-Баден та Нюрнберг. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

На честь цього Ryanair оголосив знижки у 20% на 200 європейських напрямків на дати з квітня по червень. Розпродаж завершиться опівночі в суботу, 26 січня.

Рейси у кожному з нових напрямків до Німеччини здіснюватимуть двічі на тиждень. Авіаквитки вже можна придбати на сайті компанії на дати починаючи з 20-21 жовтня.

До прикладу, квитки в один бік до аеропорту, який обслуговує міста Карлсруе і курортний Баден-Баден, коштують 49-70 євро. Приблизно такі ж тарифи на перельоти за іншими новими напрямками.

Ryanair зайшов на український ринок у вересні 2018 року і зараз літає з Києва та Львова до Берліна, Вільнюса, Лондона, Стокгольма, Варшави, Ґданська, Кракова, Вроцлава, Познаня, Бидгоща, Братислави та Барселони.

Цієї весни ірландський лоукостер почне здіснювати нові рейси з Києва до Манчестера, Дубліна, Пафоса, Афін та Софії.

Нагадаємо, Україна увійшла до двадцятки країн за кількістю нових авіамаршрутів у 2018 році. На першому місці серед авіакомпаній, які відкрили найбільше нових напрямків, – ірландський лоукостер Ryanair.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button