Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kiev.klichko.org

Нелегальні торговельні точки на Центральному залізничному вокзалі почнуть демонтувати вже в понеділок, 28 січня. Директор КП «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв разом із 5 каналом перевірив стан навколишньої території, яку місто планує впорядкувати до травня.

Муніципалітет обіцяє навести лад із паркуванням, замінити асфальт і відремонтувати під’їзну дорогу до вокзалу.

Крім того, обіцяють розібратися з проблемою, яка найбільше впадає в очі – стихійна торгівля та численні МАФи. Комунальники час від часу прибирають торговельні намети, але у «Київблагоустрої» зазначають, що торговці повертаються після кожного демонтажу.

МАФи на центральній площі та біля міських електричок не мають дозволу на торгівлю. В одному помітили алкогольні напої попри заборону торгувати алкоголем у МАФах. Чи не найгірше виглядає надземний перехід від Вокзальної площі до вулиці Старовокзальної, завішаний одягом, білизною, шкарпетками, взуттям.

Андрєєв попередив власників незаконних МАФів про те, що їхні споруди почнуть демонтувати вже з понеділка. Частину легальних кіосків також планують перенести, щоб звільнити простір.

19 січня керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов повідомив про знесення гральних салонів-МАФів біля вокзалу.

Днями міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що київський вокзал має стати публічним простором.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button