Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Інтерфакс Україна» наводить коментар мера Києва Віталія Кличка стосовно реформи паркування. Йдеться, зокрема, про терміни практичного набрання чинності поправок.

«Закон ухвалили, а для евакуації машини і накладення штрафу потрібна сертифікація предметів фото- і відеофіксації. У нас починається наступне коло ходіння по муках. – пояснює Кличко журналістам, – Ми зараз сертифікуємо і сподіваємося, що вже в квітні поліцейські будуть оснащені, тому що евакуювати машину можна тільки лише за наявності фото- і відеофіксації, в іншому випадку це не працює», – каже мер.

Як повідомляє видання, Кличко також зазначив, що до втілення нової програми контролю за паркуванням у Києві, міська адміністрація збирається залучати приватний бізнес.

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року набули чинності нові норми відповідальності за порушення правил паркування. В перший день дії поправок було евакуйовано 23 автомобілі.

Читайте також: Кияни розробили додаток, який допоможе вирішити проблему з паркуванням. Як він працює?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button