Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото зі сторінки facebook.com/bravefactoryfestival / whitesidetimes.com

Організатори фестивалю музики і мистецтва Brave! Factory оголосили 10 виконавців, які виступатимуть у Києві 24-25 серпня.

В лайн-апі – американський дует Shabazz Palaces, який виконує експериментальний хіп-хоп і клауд-реп і записується на лейблі Sub Pop.

Також приїде з концертом громадянин Гани Аta Kak, який у 1994 році видав ніким не помічену касету «Obaa Sima». Через 22 роки перевидання альбому принесло йому світову популярність.

Проект Jane Fitz & Carl H вже виступав на Brave! Factory, але музикантам настільки сподобалося в Києві, що вони повідомили організаторам, що приїдуть знову.

Також серед учасників – американський діджей іранського походження Алі Ширазінія, відомий як Dubfire; берлінський техно-діджей Marcel Dettmann; Zenker Brothers із Мюнхена; французьке тріо dOP; легенда детройтського техно Хуан Аткінс (Model 500), електропоп-гурт When Saints Go Machine з Копенгагена та Oskar Offermann & Edward.

Квитки коштують 45 євро. Їх можна придбати онлайн або у Closer, Savage Food та Sofa store.

Цього року Brave! Factory відбудеться втретє. Фестиваль проходить на території заводу «Метробуд».

Минулого року на Brave! Factory виступили такі виконавці, як Squarepusher, Floating Points, Hidden Orchestra, IC3Peak та Mykki Blanco. Окрім музичної програми на теориторії фестивалю були встановлені арт-об’єкти.

Читайте також: Brave! Factory: команда та гості розповідають про свої очікування від фестивалю

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button