Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зображення: AIMM

У КМДА затвердили проект реконструкції будівлі комунального підприємства «Кінотеатр ім. Ю. Гагаріна» на вулиці Щусєва, 5 у Шевченківському районі.

Фасад будівлі після реконструкції. Зображення: AIMM

За словами заступника голови КМДА, Вячеслава Непопа, до будівлі зроблять надбудову, де розташують адміністративні та робочі приміщення комунальних медіа: сюди мають заселити «Телекомпанію «Київ», «Радіостанцію «Голос Києва» та газету «Вечірній Київ». Кількість поверхів будівлі зросте до п’яти.

Кінотеатр ім. Гагаріна

На першому поверсі будівлі облаштують глядацьку кінозалу на 98 місць з просторим фойє, допоміжними приміщеннями та безбар’єрним доступом. Загалом здійснити роботи мають протягом року.

Архітектурний проект реконструкції робила компанія АIММ-Group.

Інтер’єр будівлі після реконструкції. Зображення: AIMM

Кінотеатр імені Гагаріна був збудований у 1971 році та проіснував до 1993 року. Після цього у будівлі розташовувалися ресторан з більярдним клубом та продовольчий ринок. У 2001 року тут збиралися зробити Сирецький меморіал, однак планам завадили місцеві торговці. З 2007 року кінотеатр не експлуатується і перебуває в аварійному стані.

Інтер’єр будівлі після реконструкції. Зображення: AIMM

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button