Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Рендер Zotov&Co

«В ньому вирує життя, але його простір фізично не вміщує всіх активностей», – йдеться про музей Івана Гончара в сучасному вигляді на сайті бюро ZOTOV&CO. Архітектори поділилися концепцією оновлення музею.

Наразі музей виглядає так

Пропонують, зокрема, влаштувати тераси, сад (у тому числі скульптурний і театральний), пристосувати двір для масових подій, розпланувати внутрішній двір як відкритий простір, а також відкрити кафе й крамниці, які б залучили додаткові кошти для утримання музею.

Також передбачено очищення площі перед музеєм від дрібної торгівлі, реклами, сміття, автомобілів, що заважають огляду та проходу.


Архітектори пропонують зробити музей зручним для споглядання Дніпра.

Рендери: ZOTOV&CO

Нагадаємо, рік тому музей Івана Гончара на Печерську затопило гарячою водою, і на його реконструкцію призначили суму в 40 мільйонів гривень. А за проектом ZOTOV&CO на Хмельниччині побудували ЦНАП. Згодом його зіпсував чиновницький благоустрій.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button