Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

З першого березня можна буде оцінювати якість послуг київських лікарів, зареєстрованих у системі Helsi.me. Про це повідомляють у КМДА.

Протягом 14 днів після візиту до лікаря пацієнт зможе оцінити лікаря в системі і залишити коментар з відгуком. Після десятого відгуку лікар отримає середню оцінку.

Читайте також: Аналітики підрахували, як сімейний лікар може отримувати зарплатню розміром 16 500 гривень

В системі Helsi.me можна буде на власний розсуд обрати терапевта чи вузького спеціаліста. Зазначають, що фінансовим важелем для лікаря стане пацієнт замість керівника медзакладу.

Наразі у Helsi.me зареєстровані півтора мільйона киян та дві тисячі лікарів. Читайте також нашу статтю, де «Хмарочос» ставить лікарю-терапевту 12 питань.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button