Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23626 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Odlo

Zaha Hadid Design у колаборації зі швейцарським брендом Odlo випустила лінійку жіночого спортивного одягу, повідомляє Dezeen.

Колекція включає парку, легінси і топ. Їх розробили за допомогою технології боді-маппінгу. Одяг дозволяє почуватися комфортно за будь-якої активності й будь-якої погоди.

Фото: Odlo

На технологічність тканини вказує мінімалістичний патерн. Візерунок змінюється відповідно до більшої чи меншої здатності частин одягу пропускати тепло та забезпечувати свободу рухів.

На сайті Odlo парка Zaha коштує 130 фунтів, топ – 50 фунтів, легінси – 90 фунтів.

Восени 2018 року компанія Захи Хадід та Odlo випустили спортивну колекцію Futureskin: легінси та лонгсліви для жінок і чоловіків.

Фото: Zaha Hadid Design

Заха Хадід заснувала компанію Zaha Hadid Design, яка є відгалуженням однойменної архітектурної студії, у 2006 році. Після смерті засновниці у 2016 році компанію очолює Патрік Шумахер.

Нещодавно Шумахер і Zaha Hadid Design розробили дизайн капелюха у впізнаваному стилі Захи Хадід.

Фото: Zaha Hadid Design

Дивіться також: Проект станцій метро в Осло від бюро Захи Хадід

Нагадаємо, у вересні мер Дніпра Борис Філатов підписав із Zaha Hadid Architects договір щодо будівництва трьох станцій метро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button