Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23489 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Україна без сміття

Дизайнери Re-beau почали співпрацю зі спільнотою «Україна без сміття». Відтепер переробний пункт за адресою вулиця Саперно-Слобідська, 25/4 приймає диски та вінілові платівки для перетворення у прикраси.

«Наш етичний бренд розроблений для підтримки ідеї розумного споживання та еко-моди, – розповідають засновники. – Наші товари є способом відобразити відповідальну точку зору в індустрії моди».

Диски просять приносити у їхній пластиковій упаковці. Крім сучасних платівок, приймають також грамплатівки з шеллаку. Схожа ініціатива працює в київському кафе «Альтруїст» – там збирають пластикові кришечки, щоб робити з них меблі.

Нагадаємо, 18 грудня рух «Україна без сміття» відкрив дві станції сортування сміття у Дніпровському та Дарницькому районах. Раніше «Україна без сміття» запустила програму прийому неліквідного пластику, тобто такого, що не підлягає повторній переробці. За утилізацію такого пластику потрібно сплачувати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button