Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ГО «Асоціація велосипедистів Києва»

В Києві запускається програма Bike Friendly Company, яка передбачає створення у закладах зручних умов для клієнтів на велосипедах. У середу, 27 лютого, в КМДА відбудеться презентація проекту. Про це повідомляють у ГО «Асоціація велосипедистів Києва».

Буде розроблено спеціальну мапу дружніх до велосипедів підприємств. Завдяки ній велосипедист зможе знайти заклад зі зручною парковкою.

«Учасниками сертифікаційної програми можуть стати кав’ярні та ресторани, готелі, хостели, заклади культури, бізнес-центри, магазини та супермаркети тощо», – пояснюють в АВК. Додають також, що для бізнесу в місті участь у програмі матиме свої переваги.

На презентації 27 лютого обіцяють, зокрема, ознайомити з базовими умовами долучення до програми, а також обговорення з представниками перших сертифікованих установ.

Читайте також, навіщо в Амстердамі обрали 9-річного мера дитячого велосипедного руху

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button