Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Biliy.Nalyv

Завтра, 27 лютого, об 11:00 на бульварі Тараса Шевченка відбудеться відкриття гастро-бару «Білий налив». Це вже другий закладу франшизи у Києві і сьомий в Україні.

Новий «Білий налив» розташувався у Домі Аптекаря XIX сторіччя, на бульварі Тараса Шевченка, 36А.

Формат закладу залишається незмінним: все по 29 гривень. У меню устриця з лимоном, веганський / класичний хот-дог, курячий / яблучний пиріг, яблучна настоянка, сидр (0,33 мл), пунш. Подвійний хот-дог коштує 39 гривень.

Для промоції нового «Білого налива» власники використали постери з серії «Квантовий стрибок Тараса Шевченка», які нещодавно опинилися в центрі скандалу. Проти «наруги над Кобзарем» виступили націоналістичні угруповання, а один із націоналістів порізав плакати, виставлені в метро. Через погрози також довелося скасувати виставку постерів у Львові.

Фото: facebook.com/Biliy.Nalyv

«Він любив їсти устриці ще до того, як це стало мейнстрімом. Чекав з України добрі вісті й посилку з домашніми наливками. Знався на м’ясних спеціалітетах», – пишуть про Шевченка на сторінці закладу.

«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» відкрила перший київський «Білий налив» на Хрещатику рік тому. Заклад відразу запам’ятався великими чергами. Невдовзі гастро-бари «Білий налив» з’явилися у Луцьку, Львові, Одесі та Харкові.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button