У Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 304 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Зображення: «Бабка й сапка» / facebook
За адресою вул. Велика Васильківська, 44, відкрився «Бабка й сапка» – гастробар з українською та радянською кухнями в авторській інтерпретації. Про відкриття повідомляє Relax.ua.
Меню закладу розділене за категоріями «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло». Вартість страв – від 80 гривень за «шоколадну ковбасу» до 250 гривень за «Тарілку бабусиних салодощів».
З напоїв пропонують, зокрема, домашнє вино, міцний алкоголь соки, пиво та каву.
Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, дружні до велосипедистів заклади Києва мали отримати спеціальні сертифікати.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті