У Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
За адресою вул. Велика Васильківська, 44, відкрився «Бабка й сапка» – гастробар з українською та радянською кухнями в авторській інтерпретації. Про відкриття повідомляє Relax.ua.
Меню закладу розділене за категоріями «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло». Вартість страв – від 80 гривень за «шоколадну ковбасу» до 250 гривень за «Тарілку бабусиних салодощів».
З напоїв пропонують, зокрема, домашнє вино, міцний алкоголь соки, пиво та каву.
Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, дружні до велосипедистів заклади Києва мали отримати спеціальні сертифікати.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті