У Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
Зображення: «Бабка й сапка» / facebook
За адресою вул. Велика Васильківська, 44, відкрився «Бабка й сапка» – гастробар з українською та радянською кухнями в авторській інтерпретації. Про відкриття повідомляє Relax.ua.
Меню закладу розділене за категоріями «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло». Вартість страв – від 80 гривень за «шоколадну ковбасу» до 250 гривень за «Тарілку бабусиних салодощів».
З напоїв пропонують, зокрема, домашнє вино, міцний алкоголь соки, пиво та каву.
Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, дружні до велосипедистів заклади Києва мали отримати спеціальні сертифікати.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті