У Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
У меню закладу чотири категорії: «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло».
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24980 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
За адресою вул. Велика Васильківська, 44, відкрився «Бабка й сапка» – гастробар з українською та радянською кухнями в авторській інтерпретації. Про відкриття повідомляє Relax.ua.
Меню закладу розділене за категоріями «сама вмію», «внук навчив», «щоб не всохло» і «шоби взєло». Вартість страв – від 80 гривень за «шоколадну ковбасу» до 250 гривень за «Тарілку бабусиних салодощів».
З напоїв пропонують, зокрема, домашнє вино, міцний алкоголь соки, пиво та каву.
Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, дружні до велосипедистів заклади Києва мали отримати спеціальні сертифікати.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті