Журналістка «Громадського радіо» відкрила на Позняках пекарню з паштейшами і кавою
Заклад працює щодня з 8:00 до 20:00.
Заклад працює щодня з 8:00 до 20:00.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 304 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: Анастасія Багаліка
Журналістка «Громадського радіо» Анастасія Багаліка відкрила пекарню португальської випічки на вулиці Руденка, 6а. Наразі заклад має назву «Пекарня смаколиків», але згодом може бути перейменований, повідомила засновниця.
Фото: Анастасія Багаліка
У меню – паштейші (португальські тістечка у вигляді чашечок із заварним кремом), пироги, тости, чіабата, чай і кава. Засновниця розповідає, що заклад дружній до дітей, собак, відвідувачів на велосипедах тощо.
Фото: Анастасія Багаліка
Пекарня працює з 8:00 до 20:00 щодня.
Нагадаємо, в Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті