Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Анастасія Багаліка

Журналістка «Громадського радіо» Анастасія Багаліка відкрила пекарню португальської випічки на вулиці Руденка, 6а. Наразі заклад має назву «Пекарня смаколиків», але згодом може бути перейменований, повідомила засновниця.

Фото: Анастасія Багаліка

У меню – паштейші (португальські тістечка у вигляді чашечок із заварним кремом), пироги, тости, чіабата, чай і кава. Засновниця розповідає, що заклад дружній до дітей, собак, відвідувачів на велосипедах тощо.

Фото: Анастасія Багаліка

Пекарня працює з 8:00 до 20:00 щодня.

Нагадаємо, в Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button