Журналістка «Громадського радіо» відкрила на Позняках пекарню з паштейшами і кавою
Заклад працює щодня з 8:00 до 20:00.
Заклад працює щодня з 8:00 до 20:00.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24984 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Журналістка «Громадського радіо» Анастасія Багаліка відкрила пекарню португальської випічки на вулиці Руденка, 6а. Наразі заклад має назву «Пекарня смаколиків», але згодом може бути перейменований, повідомила засновниця.
У меню – паштейші (португальські тістечка у вигляді чашечок із заварним кремом), пироги, тости, чіабата, чай і кава. Засновниця розповідає, що заклад дружній до дітей, собак, відвідувачів на велосипедах тощо.
Пекарня працює з 8:00 до 20:00 щодня.
Нагадаємо, в Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті