Журналістка «Громадського радіо» відкрила на Позняках пекарню з паштейшами і кавою
Заклад працює щодня з 8:00 до 20:00.
Заклад працює щодня з 8:00 до 20:00.
Фото: Анастасія Багаліка
Журналістка «Громадського радіо» Анастасія Багаліка відкрила пекарню португальської випічки на вулиці Руденка, 6а. Наразі заклад має назву «Пекарня смаколиків», але згодом може бути перейменований, повідомила засновниця.
Фото: Анастасія Багаліка
У меню – паштейші (португальські тістечка у вигляді чашечок із заварним кремом), пироги, тости, чіабата, чай і кава. Засновниця розповідає, що заклад дружній до дітей, собак, відвідувачів на велосипедах тощо.
Фото: Анастасія Багаліка
Пекарня працює з 8:00 до 20:00 щодня.
Нагадаємо, в Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка» з борщем у буряці та сендвічами з пастрамі.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті