Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: youngbookdesign.com

Видавнитцво «Основи» та дизайн-студія Hooga.design запустили міжнародний конкурс із книжкового дизайну Ukrainian Young Book Design Awards.

Прийом робіт розпочався сьогодні, першого березня. Заявки приймають від дизайнерів з усього світу віком від 14 до 30 років.

«Ми одразу вирішили, що конкурс буде міжнародним, щоб розповісти про книжковий дизайн в Україні і водночас створити кращу конкуренцію для учасників, дозволити їм помірятися майстерністю на міжнародному рівні», – розповіла арт-директорка видавництва «Основи» Анна Копилова.

Переможців визначатимуть у чотирьох номінаціях:

  • візуальна концепція цілої книжки,
  • макет і верстка,
  • серія ілюстрацій,
  • обкладинка.

Журі обере по одному переможцю у кожній з номінацій, а також визначить Гран-прі, що передбачає грошовий приз.

У журі конкурсу входять німецька графічна дизайнерка Нора Гуммерт-Гаузер (Nora Gummert-Hauser), архітектор і голова видавництва DOM publishers Філіпп Мейзер (Philipp Meuser), куратор Kyiv Academy of Media Arts Антон Іванов та дизайнер Андрій Клен.

За умовами, книга має бути невиданою на момент проведення конкурсу. Кількість поданих робіт необмежена. Прийом заявок триває до 14 квітня. Участь безкоштовна. Докладніше про умови на сайті премії.

Нагадаємо, видавництво «Основи» готує до друку книгу про післявоєнну радянську архітектуру «Soviet Modernism. Brutalism. Post-Modernism» та фотодослідження Олександра Бурлаки про народну балконну творчість «Balcony Chic».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button