В Україні вийде друком книга про історію борщу
Авторка спробує відповісти на питання, де і коли у часі забило борщове джерело.
Авторка спробує відповісти на питання, де і коли у часі забило борщове джерело.
Юлія Аврора Огородник у харківському гастробарі Borsch eatery. Фото: facebook.com/allaboutborsch
Гастроентузіастка Аврора Огородник оголосила, що почала готувати книгу про історію борщу на основі матеріалу, який збирала роками.
«Це буде моя спроба відповісти на запитання, де і коли у часі забило це борщове джерело і яким чином ця юшка стала невід’ємною частиною культури, національним ідентифікатором та зрозумілим усім індексом», – пише рестораторка.
Вона прогнозує, що ті, хто матиме бажання, обов’язково побачать у книзі наругу. Адже у виданні йтиметься не про міфи і консерватизм, а про факти, знання і новації.
Фрагмент оформлення меню Borsch eatery
Авторка закликала ділитися рецептами борщу на спеціально створеній сторінці у Facebook All About Borsch.
Юлія Аврора Огородник – ресторанна критикиня, ведуча кулінарних майстер-класів «Академiя смаку», засновниця проектів «Ресторанні практики» та «ГастроСереда», а також співавторка книги «Made in Ukraine: купуй, смакуй, мандруй».
Нагадаємо, днями у Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка», де готують борщ у буряку.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті