Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 304 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Юлія Аврора Огородник у харківському гастробарі Borsch eatery. Фото: facebook.com/allaboutborsch

Гастроентузіастка Аврора Огородник оголосила, що почала готувати книгу про історію борщу на основі матеріалу, який збирала роками.

«Це буде моя спроба відповісти на запитання, де і коли у часі забило це борщове джерело і яким чином ця юшка стала невід’ємною частиною культури, національним ідентифікатором та зрозумілим усім індексом», – пише рестораторка.

Вона прогнозує, що ті, хто матиме бажання, обов’язково побачать у книзі наругу. Адже у виданні йтиметься не про міфи і консерватизм, а про факти, знання і новації.

Фрагмент оформлення меню Borsch eatery

Авторка закликала ділитися рецептами борщу на спеціально створеній сторінці у Facebook All About Borsch.

Юлія Аврора Огородник – ресторанна критикиня, ведуча кулінарних майстер-класів «Академiя смаку», засновниця проектів «Ресторанні практики» та «ГастроСереда», а також співавторка книги «Made in Ukraine: купуй, смакуй, мандруй».

Нагадаємо, днями у Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка», де готують борщ у буряку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button