Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Юлія Аврора Огородник у харківському гастробарі Borsch eatery. Фото: facebook.com/allaboutborsch

Гастроентузіастка Аврора Огородник оголосила, що почала готувати книгу про історію борщу на основі матеріалу, який збирала роками.

«Це буде моя спроба відповісти на запитання, де і коли у часі забило це борщове джерело і яким чином ця юшка стала невід’ємною частиною культури, національним ідентифікатором та зрозумілим усім індексом», – пише рестораторка.

Вона прогнозує, що ті, хто матиме бажання, обов’язково побачать у книзі наругу. Адже у виданні йтиметься не про міфи і консерватизм, а про факти, знання і новації.

Фрагмент оформлення меню Borsch eatery

Авторка закликала ділитися рецептами борщу на спеціально створеній сторінці у Facebook All About Borsch.

Юлія Аврора Огородник – ресторанна критикиня, ведуча кулінарних майстер-класів «Академiя смаку», засновниця проектів «Ресторанні практики» та «ГастроСереда», а також співавторка книги «Made in Ukraine: купуй, смакуй, мандруй».

Нагадаємо, днями у Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка», де готують борщ у буряку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button