В Україні вийде друком книга про історію борщу
Авторка спробує відповісти на питання, де і коли у часі забило борщове джерело.
Авторка спробує відповісти на питання, де і коли у часі забило борщове джерело.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24972 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Гастроентузіастка Аврора Огородник оголосила, що почала готувати книгу про історію борщу на основі матеріалу, який збирала роками.
«Це буде моя спроба відповісти на запитання, де і коли у часі забило це борщове джерело і яким чином ця юшка стала невід’ємною частиною культури, національним ідентифікатором та зрозумілим усім індексом», – пише рестораторка.
Вона прогнозує, що ті, хто матиме бажання, обов’язково побачать у книзі наругу. Адже у виданні йтиметься не про міфи і консерватизм, а про факти, знання і новації.
Авторка закликала ділитися рецептами борщу на спеціально створеній сторінці у Facebook All About Borsch.
Юлія Аврора Огородник – ресторанна критикиня, ведуча кулінарних майстер-класів «Академiя смаку», засновниця проектів «Ресторанні практики» та «ГастроСереда», а також співавторка книги «Made in Ukraine: купуй, смакуй, мандруй».
Нагадаємо, днями у Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка», де готують борщ у буряку.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті