Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Рецепція. Фото: Освіторія      

У червні в Києві розпочне роботу відкритий простір для освітян «Освіторія Хаб», повідомляє прес-служба проекту.

Освітній простір площею тисячу квадратних метрів буде розташовано на вулиці Московській, 8Б, неподалік від Мистецького Арсеналу.

Коворкінг. Фото: Освіторія

В «Освіторія Хаб» облаштують коворкінг на 40 місць. У ньому можна буде орендувати місце на місяць або погодинно.

Коворкінг. Фото: Освіторія

Тут є шість приватних офісів для невеликих колективів на 4-8 працівників, скайп-будки, переговорні кімнати, а також кухня з безкоштовним молоком, кавою, чаєм і печивом, кав’ярня, лаунж-зона, тренувальний зал, душ і туалет. Принтер і сканер – у цілодобовому доступі.

Кухня. Фото: Освіторія

В лекторії на 170 осіб планують проводити лекції та тренінги запрошених іноземних спікерів і світових лідерів думок в освітній галузі. Лекторій обладнаний акустичною системою і трьома плазмовими екранами.

Лекторій. Фото: Освіторія

Відвідувачі матимуть вільний доступ до бібліотеки з мотиваційною літературою для вчителів і батьків.

Бібліотека. Фото: Освіторія

Дитяча кімната має м’яке покриття й містить іграшки, альбоми для малювання та плазмовий екран, щоб дивитися мультфільми.

Дитяча кімната. Фото: Освіторія

Одна з родзинок простору – декоративні стіни, обиті м’якими панелями. На них можна прикріпляти файли, малюнки, фото тощо. Ще одна стіна з білого скла в коворкінгу також придатна для малювання та стікерів.

Декоративна стіна. Фото: Освіторія

У Хабі передбачена туалетна кімната для людей з інвалідністю. Там є пеленальний столик. Користування душем можливе «за символічну ціну», в яку входить душовий сет і рушник.

Туалети. Фото: Освіторія

На території Хабу розташовано невеликий парк. Цього року поряд відкриють Фестивальну площу, де проводитимуть освітні фестивалі та пізнавальні кемпи для учнів. Крім того, поряд із Хабом працюватиме Міський ринок їжі.

Кухня. Фото: Освіторія

У Хабі планують влаштовувати розважальні події, наприклад, ночі піци, п’ятниці з просекко, кіновечори.

«Освіторія Хаб» працюватиме цілодобово.

Лаундж-зона. Фото: Освіторія

У новому просторі розміститься тренінговий центр ГС «Освіторія», а також приміщенням зможуть користуватися освітні громадські організації; IT-стартапи, які створюють soft для закладів освіти; батьки, які хочуть дізнатися більше про виховання дітей тощо.

Нагадаємо, торік у Києві відкрили новий кампус інноваційного парку UNIT.City з коворкінгом Chasopys.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button